FusionSolar appen - Introduktion og Installation

Oprettet af Jesper Eybye, Ændret den Mon, 26 Jun 2023 kl. 11:52 AM af Jesper Eybye

Hvis du skal opsætte eller tilgå Huawei inverterer eller andre Huawei enheder kræver at det du har en mobiltelefon og appen FusionSolar

Hvad er Fusion Solar appen?

FusionSolar-appen er en brugervenlig platform til indstilling, opsætning og overvågning af solcelleanlæg. Brugeren kan konfigurere parametre, styrer anlæg og overvåge systemets præstation. Appen fungerer som et smart værktøj når der skal arbejdes med Huawei solcelleanlæg.

Med FusionSolar-appen kan brugerne få adgang til realtidsdata om deres solpaneler og solcellebatterier. De kan se information om den aktuelle og historiske energiproduktionen. Brugerne kan også få indblik i deres anlægs ydeevne over tid ved at analysere historiske data og generere rapporter.

En af de vigtigste funktioner i FusionSolar-appen er muligheden for at indstille og fjernovervåge solcelleanlægget. Brugerne kan ændre indstillingerne for deres anlæg, såsom aktivering eller deaktivering af batterilagring eller optimering af effektydelsen. Dette giver brugerne mulighed for at tilpasse deres anlæg efter deres ønsker og behov.

Derudover giver FusionSolar-appen brugerne mulighed for at modtage realtidsalarmer og underretninger om eventuelle problemer eller fejl i solenergianlægget. Dette hjælper brugerne med at identificere og løse problemer hurtigt og sikrer en stabil og pålidelig drift af deres anlæg.

Samlet set er FusionSolar en brugervenlig og omfattende app, der giver brugeren mulighed for at følge med i anlægget, overvåge ydeevne og styre anlægget med lethed.

Installation af FusionSolar appen

1.    Android

1.1.     I Google søger du efter Huawei App Gallery trykker ind på siden og download denne app

1.2.     Når appen er installeret, går du ind i appen

1.2.1.    Er du installatør eller kunde med en online konto så henter du appen Fusionsolar

1.2.2.    Er du kunde og skal kun lokalt på anlægget for at se f.eks. produktion eller ændre wifi så henter du appen SUN2000

2.    Iphone

2.1.     Åben Appstore

2.1.1.    Er du installatør eller kunde med en online konto så henter du appen Fusionsolar

2.1.2.    Er du kunde og skal kun lokalt på anlægget for at se f.eks. produktion eller ændre wifi så henter du appen SUN2000

2.2.    OBS. Iphone har en tendens til gerne at ville hoppe af Inverterens Wifi. Slå derfor automatisk forbindelse fra på evt. andre tilgængelige netværks.

Det er også muligt at tilgå FusionSolar fra en pc.

Dette gør du på siden https://intl.fusionsolar.huawei.com/

Login her er det samme som du anvender i FusionSolar appen

*OBS. I FusionSolar på PC er det ikke muligt at tilgå inverteren lokalt i forbindelse med installationer.

Hvis du har udfordringer med at installerer appen er du som altid velkommen til at kontakte os. Det eneste du skal gøre er at oprette en ticket. Så vender vi snart tilbage.

Tryk her for at oprette en ny ticket