Online oprettelse af anlæg

Oprettet af Rene Ellegaard, Ændret den Mon, 24 Apr 2023 kl. 12:01 PM af Rene Ellegaard

Kræver at der er et internetmodul / Dongle i anlægget

Har du et anlæg hvor internetforbindelse er oprettet og donglen lyser grøn og skal enhederne tilknyttes et anlæg skal du gøre følgende:

Det første du skal gøre er at kontroller at du har internet på din telefon. Du må her ikke være tilsluttet inverterens wifi da det vil betyde at du ikke har en internetforbindelse.

Åben appen Fusionsolar hvor du logger ind.

Har du ikke et login så kontakt din leverandør for at få et login

I appen trykker du fanen me -> plant management -> add plant (+)

Her udfylder du med oplysninger som lokation på anlægget.

Når du har udfyldt alle de generelle oplysninger, skal du tilføje enhederne/udstyr til anlægget. Dette gør du på side 2. Her trykker du skan og scanner QR-koden på donglen

Når du har tilføjet enhederne til anlægget, gemmer du

Efterfølgende vil du oftest skulle oprette en konto til kunden og give denne adgang til det nu oprettede anlæg. Dette kan du se i vejledningen til opret kunde konto