Processen for opsætning af Huawei anlæg

Oprettet af Jesper Eybye, Ændret den Fri, 09 Jun 2023 kl. 10:28 AM af Jesper Eybye

Når du skal opsætte et Huawei solcelleanlæg er der i grove træk 3 trin.

1. Installation af anlæg

2. Indstilling/konfiguration af anlæg

3. Online oprettelse af anlæg og kunde/owner konto

Se billedet som indeholder en kort beskrivelse af processen.
Her på siden kan du finde alle relevante og nødvendige vejledning.

Mangler du en vejledning eller har du nogle spørgsmål så åbner du en ticket og vi ser på sagen.
Tryk her for at oprette en ny ticket

Nederst her på siden kan du også hente vores Huawei APP how too som guider dig igennem installationen af et Huawei anlæg