Opsætning alarmer / notifikationer Huawei / FusionSolar

Oprettet af Jesper Eybye, Ændret den Thu, 31 Aug 2023 kl. 08:57 AM af Jesper Eybye

I FusionSolar har du mulighed for at effektivt overvåge og administrere dine enheder ved at opsætte notifikationer, enten gennem FusionSolar-appen eller via e-mail, der informerer dig om eventuelle fejl eller problemer.

Denne praktiske funktion giver dig mulighed for at holde dig opdateret i realtid om enhedernes tilstand, uanset hvor du befinder dig. Ved at konfigurere notifikationerne korrekt kan du sikre, at du altid er informeret, når der opstår en fejl på en enhed, så du hurtigt kan træffe de nødvendige foranstaltninger for at løse problemet.

For at drage fordel af denne funktion skal du først sørge for, at du har adgang til FusionSolar-platformen via webgrænsefladen på din computer i browser. Naviger til indstillingerne for notifikationer eller varsler - præcise termer kan variere afhængigt af den anvendte version af FusionSolar.

Når du er i notifikationsindstillingerne, vil du have mulighed for at tilpasse, hvilke typer af fejl eller hændelser du ønsker at modtage notifikationer om. Dette kan omfatte alt fra mindre advarsler på en enhed til fuldstændig afbrydelse af forbindelsen. Vælg de relevante kategorier, der er mest relevante for din overvågningsstrategi.

Dernæst skal du indstille, hvordan du ønsker at modtage notifikationerne. Hvis du foretrækker at bruge FusionSolar-appen, skal du sørge for, at din enhed er korrekt konfigureret til at modtage meddelelser. Hvis du foretrækker e-mail-notifikationer, skal du indtaste den ønskede e-mail-adresse, hvor meddelelserne skal sendes til.

Når du har defineret dine præferencer for notifikationer, skal du sørge for at gemme dine ændringer. Dette vil aktivere systemet til at overvåge dine enheder og give dig besked, når en relevant fejl opstår.

Husk, at en effektiv overvågning af enhederne og hurtig respons på fejl kan bidrage til at opretholde en stabil og pålidelig drift af dit solenergisystem. Ved at udnytte FusionSolars notifikationsfunktion kan du minimere nedetid og optimere ydeevnen for dit solenergisystem på lang sigt.

Nedenfor er et billede som trin for trin viser hvordan du opsætter alarmer.
Alarmer kan på nuværende tidspunkt kun oprettes og ændres af installatørkontoer, men kan sagtens opsættes til at sende beskeder til ejer kontoer, eller vilkårlige mails.