Opstart og oprettelse i SolarWeb

Oprettet af Kim Schildt, Ændret den Thu, 22 Jun 2023 kl. 01:39 PM af Kim Schildt

Som installer skal bruge to app´s
- solar.start
- solarweb

Både installer og slutkunde skal oprette et login til SolarWeb. Dette kan gøres via appen eller på solarweb.com

Ligeledes skal inverteren indstilles med den rigtige GRID kode. (Inverteren skal vide hvilket land den befinder sig, samt hvilket AC net der er tilsluttet).
Her er en video omkring dette:
Til Danmark findes der 2 Grid koder
- DK1/West er til jylland og fyn
- DK2/East err til Sjælland og Bornholm

Mht internetforbindelse kan inverteren tilsluttes med LAN kabel eller kører WiFi. Vi anbefaler altid at man bruger LAN kabel, da det er den mest stable forbindelse samt hvis kunden skifter internetudbyder/router vil WiFi forbindelsen forsvinde og du skal som installer derud igen for at indstille nyt WiFi netværk.

Når du som installer opretter anlæg i SolarWeb vil du stå som ejer af anlægget. Når slutkunden har oprettet et login kan du via solarweb overdrage anlægget til slutkunden. Dette gøres således:
Klik på indstillinger

Klik på skift ejer

Klik på skift ejer

Skriv den mail kunden har brugt til sit login 2 gange. Du kan som installer beholde rettigheder til anlægget ved at vælge Supervisor.

Herefter kan kunden se i sin app at kunden har får overdraget anlægget. Installer kan ligeledes stadig se anlægget.