Installationsvejledning CM10 og Checkwatt

Oprettet af Jesper Eybye, Ændret den Thu, 10 Okt kl. 1:54 PM af Jesper Eybye

Installationsvejledning til CM10 boks for Huawei anlæg

Hvis du skal installere en CM10 boks, som skal kobles til et Huawei solcelleanlæg, så er du landet det rette sted. I denne artikel finder du alle de nødvendige vejledninger for at gennemføre installationen korrekt. Vedhæftet herunder er installationsmanualer og trin-for-trin guides, som hjælper dig sikkert igennem hele processen.

Vedhæftede vejledninger:

• Installationsmanual for CM10
  • Opsætningsguide for integration med Huawei anlæg

Hvad er Checkwatt og CM10 boksen?

Checkwatt er en platform, der giver mulighed for at optimere brugen af din solcelleinstallation ved at koble den til det danske elmarked. Det muliggør, at dit anlæg kan deltage i systemydelser, som for eksempel frekvensregulering og balancering af strømnettet, hvilket er med til at stabilisere elnettet.

CM10 boksen er en vital del af denne opsætning, da den tilføjer styringsfunktionalitet til dit Huawei anlæg. Med CM10 kan dit solcelleanlæg ikke blot producere strøm, men også deltage aktivt i systemydelser, som skaber yderligere værdi for dig som bruger. Systemydelser handler i korte træk om at kunne tilbyde fleksibel styring af strømproduktion og -forbrug, så man kan reagere på ændringer i elnettets behov, eksempelvis ved at justere produktionen for at stabilisere frekvensen.

CM10 boksen gør det dermed muligt for dit Huawei anlæg at blive en del af denne avancerede styring, hvilket øger både fleksibiliteten og den potentielle indtjening fra dit anlæg.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til installationen eller opsætningen, er du altid velkommen til at udfylde og sende os en ticket. Vi hjælper dig hurtigst muligt. Det er en god idé at sende din ticket i god tid før du står ude på opgaven, så vi kan sikre, at alt er klar til din installation.