Genstart af inverter og BYD batteri

Oprettet af Kim Schildt, Ændret den Mon, 19 Jun 2023 kl. 12:17 PM af Kim Schildt

Som aftalt instruks i genstart af Fronius inverter med BYD batteri

• Sluk batteri på højre side
  • Sluk for AC til inverter
  • Sluk for DC på inverter (Drejeafbryder under bunden på inverter)
  • Vent 10 min.
  • Tænd for batteri på højre side.
  • Vent nogle minutter. Den lille runde diode i højre hjørne på batteriet skal begynde at lyse/blinke.
  • Herefter tændes der for AC og DC på inverteren.

Dette skulle gerne løse problemet.

Batteriet er lukket ned af sikkerhedsårsager. Der er sket et eller andet og i den forbindelse har batteriet lukket ned for at beskytte sig selv. Batteriet starter ikke op igen før man laver denne genstart.