Lokal tilgang for produktion, alarm eller Wifi (Appen SUN2000)

Oprettet af Rene Ellegaard, Ændret den Mon, 24 Apr, 2023 kl. 12:01 PM af Rene Ellegaard

Skal du lokalt på invertere n som kunde for at se f.eks. produktion , alarmer eller skifte wifi skal du gøre

følgende

Åben appen SUN2000

I appen SUN2000 trykker du connect hvorefter du scanner QR koden på højre siden af Inverteren

Når så den siger at den gerne vil forbinde til netværket SUN2000 trykker du forbind/connect

Så åbner der en ny skærm hvor du v ælger at du er User

Det er formegentlig første gang at d er logges på som user. Dette kan ses ved at der skal tast es en

kode 2 gange.

Altså her skal du indstille en kode lokalt til inverteren. Du kan f.eks. bruge koden Abcd1234

Men valget er dit.

Skal du indstille wifi så går du ind i settings og vælger router settings. Find dit netværk ind tast kode og

forbind

Skal du se produktion så trykker du på monitoring