Solis Inverter - Indstilling af gridcode på Solis inverter

Oprettet af Jesper Eybye, Ændret den Thu, 27 Apr 2023 kl. 10:21 AM af Jesper Eybye

Skal du opsætte en Solis Inverter er det vigtigt at du får indstillet den rigtige gridcode som passer til elnettet i det aktuelle område.

Befinder anlægget sig I Jylland eller på Fyn skal du anvende DK1

Befinder anlægget sig på Sjælland skal du anvende DK2

Her nedenfor kan du se en video som viser hvordan du indstiller gridcode for en solis inverter: